Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ekim 2017 - 08:18 Yorum: 0

Milas Emniyeti’nin ’Whatsapp İhbar Hattı’ devreye girdi

Milas Emniyet Müdürlüğü, ilçede meydana gelebilecek acil olaylara hızlı bir şekilde müdahale edebilmek ve vatandaşlara anında geri bildirim sağlayabilmek...

Milas Emniyeti’nin ’Whatsapp İhbar Hattı’ devreye girdi

Milas Emniyet Müdürlüğü, ilçede meydana gelebilecek acil olaylara hızlı bir şekilde müdahale edebilmek ve vatandaşlara anında geri bildirim sağlayabilmek için "0538 446 09 49" numarası ile Whatsapp İhbar Hattı'nı uygulamaya koydu.

İlçede meydana gelebilecek acil olaylara hızlı bir şekilde müdahale etmek ve vatandaşa anında geri bildirim sağlamak için yeni bir uygulamayı devreye soktuklarını ifade eden Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, "0538 446 09 49" numaralı Whatsapp İhbar Hattı hakkında bilgi verdi.

112 Acil Çağrı Merkezi ve 155 hattının genel konularda, ilk tercih olarak değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Müdür Ava, 0538 446 09 49 numaralı Whatsapp İhbar Hattı'nı oluşturmaktaki amaçlarının; çok acil konularda hızlı müdahale ve BİMER veya CİMER'e yönelik şikayetleri değerlendirmek olduğunu söyledi.

İhbarla ilgili görüntü ve fotoğraf yollanabiliyor

Whatsapp İhbar Hattı'nın çok acil durumlar dışında, aramalarla meşgul edilmemesi gerektiğine işaret eden Ava, "Devreye giren yeni ihbar hattını BİMER veya CİMER gibi düşünebiliriz. Halkımızın huzurunu ve güvenliğini tehdit eden özellikle trafik ihlalleri gibi durumlarda vatandaşımız, görüntü ve fotoğraf yoluyla kayıt altına aldığı belgeleri ve olayı Whatsapp İhbar Hattı'na mesaj olarak atabilir. İhbarlara hızlı bir şekilde müdahale için vatandaşlarımızın söz konusu olayın ne zaman, nerede yaşandığını bildirmelerini istiyoruz. Bu ihbar hattına gelen bildirimleri, 08.00-17.00 saatleri arasında bizzat kendim ve müdür yardımcılarım değerlendiriyor. Mesai saatleri dışında ise ihbarlar nöbetçi amir tarafından değerlendirilecek." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber