Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Ekim 2017 - 12:23 Yorum: 0

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ihbar hattı uygulaması

Muğla'nın Milas ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından 155 veya 112 ihbar hatları tarzında yeni bir ihbar hattının ilçede de devreye girdiği bildirildi.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ihbar hattı uygulaması

Muğla'nın Milas ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından 155 veya 112 ihbar hatları tarzında yeni bir ihbar hattının ilçede de devreye girdiği bildirildi. Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava tarafından yapılan açıklamada ihbarların mesai saatleri içinde değerlendirileceğini ve en kısa zamanda vatandaşa geri dönüş sağlanacağını belirtildi.

Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava tarafından yapılan bilgilendirmede, ilçede meydana gelebilecek herhangi bir olaya daha kısa sürede müdahale edebilmek için sabah 08:00 ile akşam saat 17:00 arasında doğrudan kendisinin veya müdür yardımcılarının mesai saatleri sonrasında ise nöbetçi amiri tarafından kullanılacak olan yeni bir ihbar hattının açıldığını belirtildi.

Arayabilir, SMS veya Whatsapp aracılığı ile ihbarda bulunabilir

İlçe Emniyet Müdürü Ava; "Vatandaşımız, açılan bu yeni hattı "BİMER" veya "CİMER" gibi düşünebilir. Bu hatta tıpkı 155 veya 112 hattına yapılacak ihbarlar olduğu gibi kentimiz ve özellikle de halkın huzurunu bozan, bozacak olan konuları da ihbar edebilir. Amaç, meydana gelen veya gelebilecek ilçemizin ve vatandaşımızın huzur ve güvenliğini bozan olası bir duruma kısa zamanda müdahale etmektir. Müdürlüğümüz tarafından açılan yeni ihbar hattının numarası 0538 446 0949 olup, vatandaşımız doğrudan arayabilir, SMS veya Whatsapp aracılığı ile fotoğraflı ve görüntülü ihbarda bulunabilir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber