Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Aralık 2018 - 17:28 Yorum: 0

Milaslı gençten 9 gündür haber alınamıyor

Milas'tan yaşayan 17 yaşındaki bir genç 9 gün önce iş bulup çalışmak amacıyla ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi.

Milaslı gençten 9 gündür haber alınamıyor

Milas'tan yaşayan 17 yaşındaki bir genç 9 gün önce iş bulup çalışmak amacıyla ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. Telefonlara da cevap vermeyen gencin hayatından endişe eden yakınları oğullarının bulunması için vatandaşlardan ve güvenlik güçlerinden yardım istedi.

Edinilen bilgiye ögre; Milas'ın Menteş Mahallesi'nde ikamet eden Gezgin Ailesi'nin 17 yaşındaki oğulları Hüseyin Gezgin, 9 gün önce iş bulup çalışmak amacıyla "Bodrum'a iş aramaya gidiyorum" diye evden ayrıldı. Gittiği günden bu yana eve gelmeyen ve telefonlara da cevap vermeyen gencin hayatından endişe eden yakınları, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunarak oğullarını görenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini istedi.

Hüseyin Gezgin'in başına bir şey gelmesinden endişe ettiklerini belirten yakınları, "Evden iş bulup çalışacağını belirterek ayrıldı. Evden gittiği günden bu yana ne telefonlara cevap verdi ne de bizi aradı. Hüseyin'in hayatından endişe ediyoruz" diye konuştular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber