Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2017 - 12:28 Yorum: 0

Milaslı Soner’i asker amcaları mutlu etti

Milas'ın Selimiye Mahallesi'nde doğuştan ortopedik ve zihinsel engelli 17 yaşındaki Soner Çubukçu, istediği oyuncaklar alınmayınca kendisine zarar vererek...

Milaslı Soner’i asker amcaları mutlu etti

Milas'ın Selimiye Mahallesi'nde doğuştan ortopedik ve zihinsel engelli 17 yaşındaki Soner Çubukçu, istediği oyuncaklar alınmayınca kendisine zarar vererek yaralanmaya sebep oluyordu. Maddi güçlük nedeniyle Soner'in her talebini karşılayamayan ailenin durumunu öğrenen Selimiye Jandarma Komutanlığı ekipleri Soner'i mutlu etmek için harekete geçti.

Soner'in son isteği oyuncak bir iş makinasıydı. Karakolda görev yapan muvazzaf askerler, aldıkları hediyeyi Soner'e götürdü. Ellerinde oyuncakla karşısında askerleri gören Soner, sevincini gizleyemedi ve ortaya renkli görüntüler çıktı.

Soner'in anne ve babası çocuklarının talebini karşılayan Selimiye Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber