Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Mayıs 2020 - 10:23 Yorum: 0

Milas’ta uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Milas ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ve sentetik ilaç ele geçirildi.

Milas’ta uyuşturucu operasyonu

-Muğla'nın Milas ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ve sentetik ilaç ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından ilçe içerisinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 100 gram Metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayın şüphelisi B.Ç. uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltına alındı. Ekipler tarafından şüphelenilen bir şahıs üzerinde yapılan aramada ise çok miktarda sentetik ilaç ele geçirildi. Şüpheli E. A. hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldı.

Öte yandan Milas KOM ve Narkotik görevlilerince son iki hafta içerisinde Milas'ta düzenlenen operasyonlarda farklı miktarlarda; sentetik ecza, metamfetamin, esrar, kenevir, skunk ve etil alkol ele geçirildi. 17 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Milas’ta uyuşturucu operasyonu

Milas’ta uyuşturucu operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber