Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2017 - 02:33 Yorum: 0

Milas’ta yol kontrolünde termostan esrar çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde Ramazan Bayramı'nın güvenli ve huzurlu geçmesi için kentin İzmir yönündeki girişinde bulunan polis kontrol noktasında da denetimler...

Milas’ta yol kontrolünde termostan esrar çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde Ramazan Bayramı'nın güvenli ve huzurlu geçmesi için kentin İzmir yönündeki girişinde bulunan polis kontrol noktasında da denetimler sıkılaştırıldı. Bu kapsamda Milas KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta termostan esrar çıktı.

Milas'ta vatandaşın huzuru ve Ramazan Bayramı'nın güvenli geçmesi için polis ekipleri tarafından denetimler arttırıldı. Bu kapsamda kentin İzmir yönündeki girişinde bulunan polis kontrol noktasında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Milas Grup Amirliği ekipleri tarafından uygulama yapıldı.

Uygulama sırasında Milas KOM Grup Amirliği ekiplerince şüphe üzerine bir araç durduruldu. Durdurulan aracın sürücüsü S.K.'nın davranışlarından şüphelenen ekipler araç içerisinde detaylı arama yaparken, kahve termosu içerisine gizlemiş yaklaşık 150 gram esrar ele geçirildi.

Araç sürücüsü S.K. daha sonra Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek hakkında işlem yapıldı.

Milas’ta yol kontrolünde termostan esrar çıktı

Milas’ta yol kontrolünde termostan esrar çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber