Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Ekim 2021 - 10:43 Yorum: 0

Millet bahçesinde ücretsiz internet hizmeti

Düzcelilerin nefes alacağı, şehre yeni bir görsel zenginlik katacak olan Millet Bahçesi, 29 Ekim'de hizmete girmeye hazırlanıyor.

Millet bahçesinde ücretsiz internet hizmeti

Düzcelilerin nefes alacağı, şehre yeni bir görsel zenginlik katacak olan Millet Bahçesi, 29 Ekim'de hizmete girmeye hazırlanıyor. Ücretsiz internet hizmetinin de olacağı Millet Bahçesinin son rötuşları yapılırken Başkan Özlü de çalışmaları yakından takip ediyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün Cumhuriyet'in kuruluş günü olan 29 Ekim'de hizmete alınacağını açıkladığı Millet Bahçesinde hummalı çalışma sürüyor. Başkan Özlü, Cuma günü açılacak olan Millet Bahçesini ziyaret ederek son hazırlıkları yakından takip ediyor.

Şehrin tam ortasında, 7'den 70'e herkese hitap eden, vatandaşların dinlenip sohbet edebileceği, spor yapıp kitap okuyabileceği nezih bir bahçe haline gelen Millet Bahçesinin birinci etabı açılmak için gün sayıyor. Düzce Belediyesi ekipleri, bahçe çevresinde kaldırımları yaparken, bir yandan da çimler biçiliyor. Sonbahar mevsimine uygun çiçeklerin dikildiği bahçede bakımlar aksatılmıyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Millet Bahçesi çalışmaları kapsamında gençleri de unutmadı. Millet bahçesinde zaman geçiren vatandaşların internet ihtiyaçlarını karşılamak için ücretsiz wifi istasyonu da olacak.

Millet bahçesinde ücretsiz internet hizmeti

Millet bahçesinde ücretsiz internet hizmeti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber