Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Ocak 2015 - 10:04 Yorum: 0

Milleti bölmeye çalışan ihanet odakları

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata: "Diyarbakır'dan çıkan bir alim, nasıl bizimle birlikte olabiliyor dünya alem görsün".

Milleti bölmeye çalışan ihanet odakları

MALATYA - Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata: "Diyarbakır'dan çıkan bir alim, nasıl bizimle birlikte olabiliyor dünya alem görsün".

Türk Ocakları Malatya şubesi olarak her hafta düzenlediğimiz sohbet programlarımızın bu haftaki bölümünün konuğu Malatya il eski müftüsü Feyyaz Yaşar'dı.

Yıldönümü münasebetiyle Hz.Ali efendimizin şehadeti ve bu olaya giden süreç ayrıntılı olarak anlatıldı. 4 halifenin seçilme süreçlerinin de ele alındığı programda Feyyaz Yaşar bu yaşananlardan islam dünyasının bugün bile çıkaracağı çok önemli dersler olduğunu belirtti.
Açılış konuşmasını yapan Nadir Günata 1985 yılından beri Malatya'da bulunan müftü beyi dinleyicilere tanıttı. Feyyaz Hoca'nın çok önemli bir din alimi olduğunu belirten Günata;"hocamız pek çok kereler ocağımızda faydalı sohbetler yaparak bizleri aydınlatmıştır. Diyarbakır'lı olan hocamızın bugün bizimle birlikte olmasını çok iyi okumak lazımdır. Milleti bölmeye çalışan ihanet odakları bu fotoğrafı iyi görsün. Bu millet binlerce yıldır huzur içinde bir ve beraber olarak yaşamıştır" dedi.
 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber