Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 15 Mayıs 2015 - 09:45 Yorum: 0

Milletimizin geleceği de çocuklarımızdır!

Yeşilyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın “Çınarlara Şefkat Eli” projesinin tanıtımı ve “Ses-Siz Adımlar Bütün Okullarda” projesinin ödül töreni ile spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Milletimizin geleceği de çocuklarımızdır!

 MALATYA - Yeşilyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın “Çınarlara Şefkat Eli” projesinin tanıtımı ve “Ses-Siz Adımlar Bütün Okullarda” projesinin ödül töreni ile spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi.

      Tören öncesi konuşan Vali Kamçı, “Sağlık ya da daha farklı bir sorun nedeni ile yardıma muhtaç olan insanlarımızın ve yaşlılarımızın kapılarını çalmak, hâl ve hatırlarını sormak, temizliklerini yapıp yemeklerini pişirmek, sorunlarını dinlemek ve böylece onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ulvi bir görevdir. Unutulmamalıdır ki; “Yaşlısına sahip çıkmayan bir toplum, geleceğine sahip çıkamaz!”

       Milletimizin geleceği de çocuklarımızdır! Bu nedenle çocuklarımıza sahip çıkmak, aziz milletimizin geleceğini teminat altına almak demektir. Özel eğitim ve öğretime ihtiyaç duyan çocuklarımızın elinden tutmak, onlara sosyal ve sportif beceriler kazandırmak, akranlarından hiçbir farkları olmadığını göstermek her şeyden önce insani bir görevdir.

        Bu bağlamda, Yeşilyurt Kaymakamlığımızın “Çınarlara Şefkat Eli” ve “Sessiz Adımlar Tüm Okullarda” projelerini takdirle karşıladığımı ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle, Yeşilyurt Kaymakamlığımıza ve projede emeği bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yaşlılarımıza bereketli bir ömür, çocuklarımıza sağlık ve esenlik dolu yarınlar diliyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

        Yüzme Kategorisinde başarılı olan öğrencilere ödüllerini ve spor malzemelerini veren Vali Kamçı ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdiler. Diğer kategorilerde başarı elde eden öğrencilere de ödül ve spor malzemelerini törene katılan protokol üyeleri verdi.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber