Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Temmuz 2022 - 12:58 Yorum: 0

Milletin malını hurdacıya sattılar

DENİZLİ (İHA) – Denizli'nin Çivril ilçesinde yer altına alınırken değiştirilen elektrik tellerini, hurdacıya satan 2 şirket çalışanı ile telleri...

Milletin malını hurdacıya sattılar

DENİZLİ (İHA) – Denizli'nin Çivril ilçesinde yer altına alınırken değiştirilen elektrik tellerini, hurdacıya satan 2 şirket çalışanı ile telleri satın alan hurdacı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Çivril ilçesi genelinde devam eden elektrik dağıtım hatlarının yer altına alınması çalışmalarından sökülen hurda bakır ve alüminyum tellerin depolandıkları alandan eksilmesi üzerine çalışma başlatan Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, değişim işini yapan firmanın iki personelini takibe aldı. Yapılan inceleme ve takiplerde iki kişinin depodaki bakır ve Alüminyum kabloları Denizli'den Çivril'e gelen bir hurdacıya sattığı tespit edildi.

Yapılan operasyonla devlete ait bakır ve Alüminyum kabloları satın alan hurdacı, 250 kilogram çalıntı hurda kablo birlikte Bekilli ilçesinde aracı ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınarak Polis merkezine götürülen hurdacı ve iki şirket çalışanı yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Şüpheli 3 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber