Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Haziran 2018 - 18:24 Yorum: 0

Milletvekili adayı Çakır: "24 Haziran’da ülkenin geleceği oylanacak”

AK Parti Malatya milletvekili adayı Ahmet Çakır, 24 Haziran'da Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını söyledi.

Milletvekili adayı Çakır: '24 Haziran’da ülkenin geleceği oylanacak”

AK Parti Malatya milletvekili adayı Ahmet Çakır, 24 Haziran'da Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını söyledi.

Çakır, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti. Kurşunlu, Dikenli, Güçlü, Gelengeç, Mişevge, Halaun ile Söğütlü Mahallelerini ziyaret etti. Çakır, Güzelyayla ve Üçpınar ile Gelengeç

Çakır, daha sonra Zafer Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.

Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan İlçesi'ne bağlı mahallelerde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya gele Çakır, Dikenli, Güçlü, Gelengeç, Mişevge, Halaun ile Söğütlü Mahallelerini de ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Çakır, 24 Haziran'daki seçimlerin Türkiye için önemli olduğuna vurgu yaparak, "Önümüzde geleceğimizi ilgilendiren çok önemli bir seçim var. Bu seçim sadece ülkemizi değil İslam coğrafyasını, Ortadoğu, Balkanları, Avrupa'yı da ilgilendiriyor. Aslında dünyanın takip ettiği bir seçim olacak" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarları döneminde ülkede önemli hizmetlerin yapıldığını dile getiren Çakır, "Çok çalışmak zorundayız. Ülkemizi kalkındıracaksak, geliştireceksek her alanda ve her noktada başarılı olmak zorundayız. Bizim asla durmak gibi bir lüksümüz yok. AK Parti'de kurulduğu günden itibaren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın programını izlerken siz yoruluyorsunuz. Sabahı gecesi gündüzü yok. AK Parti felsefesinde çalışmak var" ifadelerini kullandı.

Çakır, 16 yılda Türkiye'de her alanda büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını anlatarak, "Gençlerimiz darbe dönemlerini görmediler. 28 Şubat'ı yaşamadı. Menderes'i kaybetmenin bu ülkeye neye mal olduğunu belki çok fazla bilemeyebilirler. Özal gibi bir liderin kıymetinin bilinmemesinin Türkiye'ye neye mal olduğunu belki gençlerimiz bilmeyebilir ama büyüklerimiz iyi biliyor. 2002'den öncesi krizlerin çok iyi bilinmesi lazım" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Zafer Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.

Çakır, buradaki konuşmasında, 24 Haziran'daki seçimin Türkiye için önemli olduğuna dikkat çekti.

Milletvekili adayı Çakır: "24 Haziran’da ülkenin geleceği oylanacak”

Milletvekili adayı Çakır: "24 Haziran’da ülkenin geleceği oylanacak”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber