Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ağustos 2014 - 14:28 Yorum: 0

Milletvekili Arslan Kağızman'da

KARS (AA) - AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Arslan, Kesikköprü yolunun belediye sınırları sorumluluğunda olmasına rağmen...

Milletvekili Arslan Kağızman'da

KARS (AA) - AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Arslan, Kesikköprü yolunun belediye sınırları sorumluluğunda olmasına rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığı için yolun kendisi ve AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç'ın girişimleriyle merkezi hükümet tarafından Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilerek yapımına başlandığını söyledi.

Söz konusu yolun hiç kimsenin hayal dahi edemeyeceği kalitede ve güzellikte yapıldığını ve bitmek üzere olduğunu dile getiren Arslan, bölgeden geçen elektrik hatlarının yer altına alınmasını da sağladıklarını ifade etti.

Arslan, halkın ilçede yapılan çalışmalara şahit olduğunu belirten Arslan, "Kağızman Kesikköprü yolunu bağlayan kavşak ihalesi yapıldı, yüklenici belirlendi. Daha önceki işin dışında 3,8 milyona ihalesi bitti. Yüklenici firma sözleşmeye davet edildi. Bugünlerde sözleşmesi yapılarak bayramdan hemen sonra yol yapımına başlanacak. 4 yolla Kağızman arası yolda standart yol olarak projemize aldık kavşak yol sorunu da bitmiş olacak" dedi.

Kağızman için 200 bin liraya mal olan 2 çöp arabası aldıklarını bunun 160 bin lirasını kendilerinin karşıladığını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber