Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 16:18 Yorum: 0

Milletvekili Aydemir: “Bu millet dualı millettir”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Dirliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz yalnız büyük milletimizin değil aynı zamanda bütün İslam aleminin,...

Milletvekili Aydemir: “Bu millet dualı millettir”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, "Dirliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz yalnız büyük milletimizin değil aynı zamanda bütün İslam aleminin, bütün mazlum milletlerin de selametidir" dedi.

"Aydemir mesaj yayımladı"

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Aydemir, Türkiye'de senaryosu dış güçlerce yazılmış ihanet temalı bir senaryonun sahnelenmeye kalkışıldığı, tüm terör örgütlerinin bir şer ittifakı halinde milletimizin dayandığı temelleri yıkmaya çalıştığını ifade ederek, "İçinde bulunduğumuz süreç, 30 Ağustos Zaferini manalandıran milli iman ve ruhun önemini bir kez daha ortaya koymuştur. Yüce milletimizde, Vatan, millet ve devlet kutsalları uğruna nefislerinden geçen şühedamızın milli heyecan, azim ve kararlılığı ortak bir iman halinde yeniden canlanmış, islam ruhu, milli dinamizm ile birleşerek yeni bir milli şahlanış dönemi başlamıştır." tespitinde bulundu.

"Milli İrade kaydı"

'Türk Milleti tüm unsurlarıyla bir iman ordusudur" diyen Milletvekili Aydemir, 15 Temmuz sürecinde iman heyecanı ve milli duyguların en bariz şekilde ifade bulduğunun altını çizerek, "Bizim milli irade diye kaydettiğimiz değer 26-30 Ağustos 1922 döneminde cihana karşı sergilediğimiz milli duruş ve milli ruhtur. Tarihi zaferlerle taçlanmış büyük milletimiz, İslamın kalası olan vatanımız ve ilelebet payidar olacak devletimizin en büyük gücü milli imanımızdır. " tarifini yaptı.

"Birlik, beraberlik ve kardeşlik"

Yüce Türk Milleti'ne destanlar yazdıran esasın, birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, "Ruhunu yüce dine adamış bu aziz millet ve her karışı şehit kanıyla sulanmış, Milli Şairimiz Mehmet Akif'in

'Enbiya yurdu bu toprak şüheda burcu bu yer/Bir yıkık türbesinin üstüne Mevla titrer" kaydıyla tarif ettiği vatana mübarek vasfını kazandıran temel, yine Akif'in tarifiyle, "Millet için etti mi ordum sefer/

Kükremiş arslan kesilir her nefer" gerçeğidir." dedi.

"Allah'ın Nusreti daim bizimledir"

Mesajında, Akif'in: "Yılmam ölümden, yaradan: askerim/ Orduma Gazi dedi peygamberim" mısralarına yer veren Milletvekili Aydemir, "Bu millet, dualı millettir. Allahın Nusreti daim bizimledir. Bugün bölücü terör örgütleriyle tarif bulan şer ordularına karşı, milletimiz tek yürek halinde tarihi bir seferdedir. Bu kutlu yürüyüş, bu mübarek duruşun sonu da Hakkın inayetiyle zaferlerle sonuçlandırılacaktır. " vurgusunu yaptı.

'Vatan bir bütündür, asla parçalanamaz'

Aydemir, "Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği ve devletin ilelebet dirliği için can adayan şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ile anıyor, "Vatan bir bütündür, asla parçalanamaz" amentüsünde yüreklerimizi buluşturuyoruz. Ve bu kutlu yürüyüş yolunda Akif'in ifadesiyle diyoruz ki:

Amin desin hep birden yiğitler/Allahu Ekber, gökten şehitler/Amin, Amin, Allahu ekber Allahu Ekber.." dedi.

Milletvekili Aydemir: “Bu millet dualı millettir”

Milletvekili Aydemir: “Bu millet dualı millettir”

Milletvekili Aydemir: “Bu millet dualı millettir”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber