Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 15:33 Yorum: 0

Milletvekili Başer, “Yozgat’ı aranan il haline getireceğiz”

Yozgat'ı eğitim, sağlık, sanayi, tarım ve hayvancılıkta aranan bir il haline getirmek için çalıştıklarını belirten AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf...

Milletvekili Başer, “Yozgat’ı aranan il haline getireceğiz”

Yozgat'ı eğitim, sağlık, sanayi, tarım ve hayvancılıkta aranan bir il haline getirmek için çalıştıklarını belirten AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat halkına vefa borçlarını kente hizmet ederek ödediklerini söyledi.

Yozgat Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi açılışına gelen AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat halkına AK Parti hükümetine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Milletvekili Başer, "2001 yılından itibaren Yozgat halkının desteğini hep yanımızda hissettik. 1 Kasım seçimlerinde Yozgat olarak bir tarih yazdınız. Ama hepsinden önemli si "biz emeğimizi bölüşürüz vatanımızı böldürmeyiz" diyerek Cumhuriyet Meydanı'nda FETÖ terör örgütü mensuplarına haykırarak onların alçak saldırılarına dur demek için meydanlara koştuğunuz için aziz Yozgatlı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız güçle bu vatanı asla böldürtmeyeceğiz. Gelecek kuşaklara güçlü bir Türkiye bırakmak için dünden daha çok çalışacağımızı aziz Yozgat halkına ve Türk halkına hizmetkarlık yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Biz AK Parti olarak Yozgat insanına vefa borcumuz var. Onu da hizmet olarak insanımıza ödemek boynumuzun borcu." dedi.

Yozgat'a yapılacak olan sağlık tesisleri ile hem kenti sağlık üssü haline getireceklerini hem de vatandaşların sağlık hizmeti almak için başka illere gitmesinin önüne geçeceklerini vurgulayan Milletvekili Başer, "Yozgat'ımızı eğitimde, sağlıkta, kültürde, tarım ve hayvancılıkta, sanayide aranan bir il haline getirmek için yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki dönem içerisinde havaalanı inşaatımızla, organize sanayi bölgesi ile beraber yapacağımız küçük sanayi sitesiyle Yozgat'ı layık olduğu yere getirmek için gayret göstereceğimizi bilmenizi istiyorum." diye konuştu.

Milletvekili Başer, “Yozgat’ı aranan il haline getireceğiz”

Milletvekili Başer, “Yozgat’ı aranan il haline getireceğiz”

Milletvekili Başer, “Yozgat’ı aranan il haline getireceğiz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber