Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2016 - 13:08 Yorum: 0

Milletvekili Bayram, FETÖ’nün darbe girişimini araştıracak

TBMM Genel Kurulu'nda FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi ve faaliyetlerini araştırması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun üyeleri belirlendi.

Milletvekili Bayram, FETÖ’nün darbe girişimini araştıracak

TBMM Genel Kurulu'nda FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi ve faaliyetlerini araştırması için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nun üyeleri belirlendi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram Araştırma Komisyonu üyesi seçildi. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi ile bu terör örgütünün faaliyetlerinin tüm yönleriyle araştırarak gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan komisyon 15 üyeden oluşacak. Komisyonun çalışma süresi başkan, başkanvekili, sözcü ve katip üye seçimi tarihinden sonra 3 ay olacak. Kurulan komisyon, gerekli görülmesi halinde Ankara dışında da çalışmalarda bulunabilecek. Önemli bir görev üstlenen AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram ile birlikte belirlenen diğer komisyon üyeleri şöyle: "AK Parti Burdur milletvekili Reşat Petek, Eskişehir milletvekili Emine Nur Günay, İstanbul milletvekili Ravza Kavakçı Kan, İstanbul milletvekili Belma Satır, İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Karabük milletvekili Burhanettin Uysal, Manisa milletvekili Selçuk Özdağ, Bursa milletvekili Zekeriya Birkan; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili Zeynel Emre, İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İzmir milletvekili Aytun Çıray; Halkların Demokratik Partisi Mardin milletvekili Mithat Sancar ve Milliyetçi Hareket Partisi Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber