Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 06 Ağustos 2020 - 09:23 Yorum: 0

Milletvekili Çakır, 27 yıl önce terör baskınının yaşandığı Uluköylüleri unutmadı

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, 27 yıl önce terör baskınının yaşandığı Uluköyü ziyaret ederek vatandaşların acısına ortak oldu.

Milletvekili Çakır, 27 yıl önce terör baskınının yaşandığı Uluköylüleri unutmadı

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, 27 yıl önce terör baskınının yaşandığı Uluköyü ziyaret ederek vatandaşların acısına ortak oldu.

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı heyetiyle birlikte baskınının 27. Yıldönümünde Uluköye gelen Milletvekili Burhan Çakır, o günün tanıklarından yaşanan acı olayı dinledi.

İncelemelerin ardından Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır tarafından yayımlanan ortak mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Erzincan'ın Uluköy Mahallesinde 5 Ağustos 1993 yılında gerçekleşen hain terör saldırısını 27. yıldönümünde şiddetle kınıyoruz. 100'e yakın teröristin baskın yaptığı ve 1 kişinin şehit olduğu 4 kişinin yaralandığı, 28 evin de ateşe verildiği terör saldırısını unutmadık. Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hiçbir terör örgütü, aziz milletimizin birlik ve beraberliği bozamayacaktır. Bilakis bu millet her olaydan daha da güçlenerek çıkmıştır. Unutulmamalıdır ki hiçbir talep terörizme meşruiyet, teröriste masumiyete dayanak gösterilemez. Terör, hiçbir zaman Türkiye'yi teslim alamayacak ve aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Zira kadim bir geçmişe sahip bu aziz millet, şanlı tarihi boyunca önüne çıkan birçok engeli birlik ve beraberliğini koruyarak, ortak aklı ve bilinci devreye sokarak bertaraf etmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, idaresinde ülkemizde terör örgütlerine göz açtırılmamaktadır. İnşallah Erzincan'ımızda ve ülkemizde bir daha böyle acı olaylar yaşanmayacaktır. Saldırı sonucu yakılan evlerin yerine son Başbakanımız Binali Yıldırım öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından kentsel dönüşüm kapsamında 130 ev yapılarak sahiplerine yine son Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından teslim edildi. Erzincan'ın, Türkiye'nin gururu medarı iftiharımız son Başbakanımız Binali Yıldırım'a bu vesileyle bir kez daha vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncülerle tekrar tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı ve sabırlar diliyoruz"

Milletvekili Çakır, 27 yıl önce terör baskınının yaşandığı Uluköylüleri unutmadı

Milletvekili Çakır, 27 yıl önce terör baskınının yaşandığı Uluköylüleri unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber