Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Eylül 2016 - 09:23 Yorum: 0

Milletvekili Çalık vatandaşlarla sohbet etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın davetiyle Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki...

Milletvekili Çalık vatandaşlarla sohbet etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın davetiyle Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki Sema Kafe Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Fahri Kayahan Bulvarı'nda 5 dönüm alan üzerine yapılarak hizmete sunulan Takva Parkın içinde modern bir projelendirmeyle hizmete giren ve misafirlerini ağırlamaya başlayan Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Tesisleri Sema Cafe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı ağırladı. Çalık'a ziyarette AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman'da eşlik etti. Sosyal Tesislerde günün yorgunluğunu atan vatandaşlarla sohbet eden Öznur Çalık, tesisin bu bölgede hizmete sunulmasının isabetli bir karar olduğunu ifade etti. Malatya'nın böylesine kaliteli ve nitelikli, halkın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmış yaşam alanlarına ihtiyaç duyduğunu anımsatan Çalık, "Sema Kafe Sosyal Tesislerine ilk kez geldim, açıkçası hayran kaldım. Her yönüyle çok başarılı bir hizmet sunuluyor. Vatandaşlarımız hem vakit geçiriyorlar hem spor yapıyorlar, kadınlar güven ve huzur içinde spor yapabiliyorlar. Park ve sosyal tesis çok şık ve modern bir görüntüye sahip bir tesis olmuş. İlçemize çok güzel yatırımlar kazandıran Belediye Başkanımız ve ekibinin ellerine sağlık, kutluyorum. Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrencilerinden, doğal olarak kaliteli hizmetleri halkımızla buluşturuyor" şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında gençlerle sohbet eden Çalık, İnönü Üniversitesi Müzik Bölümünde okuduğunu söyleyen Eray Özer'den bir türkü söylemesini istedi. "Etek Sarı Sen Etekten Sarısın" adlı Malatya türküsünü seslendiren Eray Özer, güzel sesiyle hem Öznur Çalık'tan hem de Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'tan tam not aldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise ilçenin önemli bir eksiğini gidermenin ve halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Gerek dış görünümü gerekse de iç mekan tasarımı ile çok şık ve modern bir tesisi hizmete sunduklarını aktaran Polat, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı Sema Kafe Sosyal Tesislerinde misafir ettik. Hemşehrilerimiz için çok güzel bir ortam oluşturduk. Park ve sosyal tesis niteliği taşıyan yeni yaşam alanı her yaştan vatandaşın keyifle dinlenebileceği ve vakit geçirebileceği şekilde tasarlandı. Özel ışıklandırma sistemiyle akşamları da açık olan Park ve Sosyal Tesislerin ön kısmında çocuk oyun grupları, oturma alanları, yürüyüş yolları ve bisiklet yolları bulunuyor" ifadelerini kullandı.

Sosyal Tesislerin bölgeye ayrı bir zenginlik getirdiğini sözlerine ekleyen Polat, "Takva Park ve Sema Kafe Sosyal Tesisi, mahalle sakinleri için yeni bir toplanma ve sosyalleşme mekanı olarak önemli bir eksikliği gidermeye başladı. Sosyal tesisimiz konumu bakımından önemli bir hizmet noktası oldu. Çevresindeki sosyal yaşam alanları, yeşil alanlar ve parklar ile bir bütün haline gelen çok amaçlı park ve sosyal tesisimiz her yaştan vatandaşımıza hitap edecek şekilde tasarlandı. Şık bir tasarımla hizmete giren kafe alanına sahip çok amaçlı sosyal tesisimizin ön tarafındaki geniş alandan 7'den 70 tüm halkımız istifade edebilir. Burada vakit geçiren vatandaşlarımızın memnuniyetlerini görmek bizi fazlasıyla memnun etti. Şehrimize ve ilçemize bu tesisimiz hayırlı olsun" diye konuştu.

Milletvekili Çalık vatandaşlarla sohbet etti

Milletvekili Çalık vatandaşlarla sohbet etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber