Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 03 Mayıs 2016 - 14:45 Yorum: 0

Milletvekili Çalık’ın Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayara..

Milletvekili Çalık’ın Miraç Kandili Mesajı

MALATYA (İHA) AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık mesajında, Miraç Kandili’nin çok önemli bir gün olduğuna vurgu yaptı. Çalık, “Sevgili Peygamber Efendimizin (s.a.s), Yaradan’ın huzuruna yükseldiği gün olan, bu kutlu Miraç Kandili’nin, dargınlıkları gidermek, istikametin imana çevrilmesi, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum. Mana aleminde yükselip ilahi rahmet ve huzura erişmenin öncelikle gönül ve ruh temizliğinden, ahlaki erdemlere yükselişten her şeyin sahibi olan yüce Allah’a bağlılık ve boyun eğmeden geçtiğini hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber