Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:44 Vali Çiçek, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ne çalışma ziyareti08:39 Mersin’de yasa dışı bahis operasyonu: 5 gözaltı08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
Ekonomi 16 Nisan 2018 - 17:33 Yorum: 0

Milletvekili Çanak: “TYÇP kapsamında 1800 kişi istihdam edilecek”

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu'da toplam 1800 kişinin "Toplum Yararına Çalışma Programları" (TYÇP) kapsamında istihdam edileceğinin müjdesini...

Milletvekili Çanak: “TYÇP kapsamında 1800 kişi istihdam edilecek”

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu'da toplam 1800 kişinin "Toplum Yararına Çalışma Programları" (TYÇP) kapsamında istihdam edileceğinin müjdesini verdi.

Milletvekili Oktay Çanak, bugüne kadar çok sayıda kişinin iş sahibi olduğunu Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında istihdama yönelik çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Milletvekili Oktay Çanak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve İŞKUR Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Ordu için başta belediyelerde ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında 14 Mayıs'ta işbaşı yapmak bin 800 kişinin işe alınacağını paylaştı. Bin 800 kişilik yeni grup için programa katılım şartları ilgili yönetmelik ve genelgeye göre uygun olanların müracaat yapabileceklerini söyleyen AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, başvuruların 24-28 Nisan tarihleri arasında Ordu İŞKUR İl Müdürlüğünden, Ünye ve Fatsa İlçe Müdürlüklerinden, belediyelerdeki irtibat bürolarından veya internetten yapılabileceğini belirtti.

Milletvekili Çanak açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "İşsiz olan hemşehrilerimiz mutlaka müracaatlarını yapsın ve bu güzel fırsatı değerlendirsin. AK Parti döneminde işsizlik oranlarını düşürmek için çok yoğun bir mücadele verdik vermeye de devam ediyoruz. İşsizlikle mücadele, hükümetimizin şu anki temel önceliğidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğiyle birlikte ilerleyen dönemlerde inşallah iş arayan daha çok kardeşimizi iş imkânlarıyla kavuşturmaya devam edeceğiz. İşsize iş, aşsıza aş sağlamak hükümetimizin temel görev ve sorumluluğudur. Biz, onlar için bu görevlerdeyiz ve onların her daim hizmetindeyiz. İş imkânına kavuşacak tüm hemşehrilerime ve ilimize hayırlı olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber