Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:43 Yorum: 0

Milletvekili Candemir, Kurban Bayramı’nı kutladı

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir, yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı.

Milletvekili Candemir, Kurban Bayramı’nı kutladı

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir, yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı. Candemir, mesajında bayramların cömertlik, dayanışma, yoksulların ve yetimlerin sevindirildiği özel bir gün olduğunu hatırlattı

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir yayımladığı mesajında, "Bayram, kucaklaşmaktır, barışmaktır, birlik ve beraberliktir. Bayram, bir ve beraber oldukça, paylaştıkça, ancak anlam ve mana kazanacaktır. İdrak edeceğimiz Kurban bayramı vesilesiyle, birbirimizin yaralarını sarıp, sevinçte ve kederde de hep birlikte olmalıyız. Bayramlar birlik ve beraberliğimiz için, zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için birer fırsattır. Yakın coğrafyamızda, dünyanın birçok yerinde kan ve gözyaşı akmakta, zulüm insanları ve insanlığı öldürmektedir. Maalesef ki, bugün barış ve huzura hasret kalan İslam coğrafyasının sokaklarında kurban değil, Müslüman kanı akmaktadır. Umut ediyoruz ki, bu mübarek Kurban Bayramının, gönülleri yumuşatarak insanlığa vicdanı ve merhameti hatırlatması en büyük temennimizdir. Bölgemizle birlikte biz de ağır ve zor bir imtihandan geçmekteyiz. Komşularımızdaki ateşi ülkemize taşıyarak, çileyle, fedakarlıkla, bin bir zorlukla yoğrulmuş kardeşliğimizin bozulması istenmektedir. Ama Allah'ın izni ile bu kardeşlik ikliminin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Eli kanlı terör örgütlerinin ve arkalarındaki güçlerin, bizleri bölmeye, ayrıştırmaya nefesi de takati de yetmeyecektir. Bir kez daha ifade ediyorum ki, Türkiye'de ezanları susturmayı, bayrağımızı indirmeyi, vatanımızı bölmeyi, milletimizi parçalamayı asla başaramayacaklar. Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşliğin yaşandığı günlerdir.Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyor, Haclarının ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum.Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber