Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Temmuz 2014 - 17:58 Yorum: 0

Milletvekili Demiröz, Adilcevaz'da vatandaşlarla bayramlaştı

BİTLİS (AA) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Adilcevaz ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.Demiröz'e, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih...

Milletvekili Demiröz, Adilcevaz'da vatandaşlarla bayramlaştı

BİTLİS (AA) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Adilcevaz ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Demiröz'e, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu da eşlik etti.

Adilcevaz Belediye Başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelen Demiröz'ü, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkan Yardımcısı Kerim Çokyaman, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar karşıladı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Adilcevaz'a geldiğini ve Adilcevazlılarla bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Demiröz, ilçenin problemlerinin kısa sürede çözülmesi için projelerin yürütüldüğünü ifade etti.

Demiröz, "Her şeyden önce Allah huzurumuzu bozmasın. Coğrafyamızda yaşanan katliamları hepimizi yakinen takip etmekteyiz. Oradaki Müslüman kardeşlerimize Türkiye'den ulaştırdığımız ses ve desteklerle onların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Zahmet edip bizleri karşıladığınız için teşekkür eder, geçmiş Ramazan Bayramınızı kutlarım" dedi. 

Başkan Gürsoy ise birçok projenin gerçekleşmesi adına çalışmalar başlatıldığını söyledi.

Belediyenin çok ciddi maddi sıkıntılarının olduğunu belirten Gürsoy, şunları dile getirdi:

"Bunları aşmak adına sayın vekillerimizin bizleri yalnız bırakmayacağını da biliyoruz. Hemşehrilerimizin beklentileri çok fazla. Yakın zamanda TOKİ, Cevizkent ve bazı mahallerimizde yapacağımız yol çalışmalarında da yine milletvekillerimizin desteğinin bizimle olacağından eminiz. Bu vesile ile herkesin bayramını kutluyor, güne bomba sesleri ile uyanan Gazze, Suriye, Mısır, Arakan, Myanmar halkının da bir ana önce huzura barışa kavuşmalarını yüce Allah'tan temenni ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber