Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Haziran 2018 - 15:23 Yorum: 0

Milletvekili Erol;"Hizmet etmeye hazırım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, ara vermeden devam ettiği seçim çalışmaları kapsamında kendisine gösterilen ilgiden...

Milletvekili Erol;'Hizmet etmeye hazırım'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, ara vermeden devam ettiği seçim çalışmaları kapsamında kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisinin hizmete hazır olduğunu söyledi.

CHP Tunceli Milletvekili ve Elazığ Milletvekili adayı Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında tarihi Harput Mahallesi, semt pazarı, kent merkezinde esnaf ve kıraathanelere ziyaret etti. Ziyaret ettiği yerlerden vatandaşları dinleyen Erol, beslenme kulübünü de gitti.Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Erol, kendisine destek vermeleri halinde Elazığ'a hizmet için çalışacağını kaydetti.

Seçime 2 gün kaldığını belirten ve yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Milletvekili Gürsel Erol,"Bizlere yoğun bir ilgi var. Gittiğimiz her yerde insanlar kapılarını açıyor, destek veriyor. Bize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Seçilirsek tek amacımız Elazığ'a hizmet olacak. Ben hizmete hazırım. İnsanların gönlüne girdiğimizi düşünüyorum, seçildikten sonra da yapacağımız çalışmalarla gönüllerinden çıkmayacağız. Çünkü ben hizmet adamıyım. Seçildikten sonra da cadde ve sokaklarda başı dik bir şekilde gezmek için bizden beklenen her türlü çalışmayı şehrimiz için yapacağım"dedi.

Milletvekili Erol;"Hizmet etmeye hazırım"

Milletvekili Erol;"Hizmet etmeye hazırım"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber