Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ekim 2016 - 22:48 Yorum: 0

Milletvekili Fırat’an 29 Ekim mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Fırat’an 29 Ekim mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Fırat yayımlamış olduğu mesajında, "Büyük fedakarlıklarla kazandığımız bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan, millet iradesinin hakim kılındığı Cumhuriyetimizin 93. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Ak Partili Fırat, mesajının devamında, "Cumhuriyet tarihimize baktığımızda, geçen zaman içerisinde birkaç kez halkın seçimle getirdiği yöneticilerin, cuntacılar tarafından görevlerinden alınarak demokrasimizin askıya alındığına ve milli iradenin yok sayıldığına halkımız şahitlik etti. En son 15 Temmuz akşamı milletimizin vergileriyle alınan silahlar halkımıza, bağımsızlığımıza ve cumhuriyetimize doğrultulmuş ancak halkımızın cesur ve kahraman savunmasıyla o gece hainler hüsrana uğratılmıştır. Halkımız demokrasiden ödün vermeden yoluna devam edeceğini hem üniformalı teröristlere hem de onun destekçilerine açıkça göstermiştir. Bugüne kadar yaşanan darbelerden edinilen acı tecrübeler ve içerisinde bulunduğumuz coğrafyada yaşanan elim hadiseler Cumhuriyetin halkımız için ne kadar büyük bir önem taşıdığını açıkça ortaya koymaktadır. Bu duygularla hemşehrilerimin ve bütün milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve cumhuriyetimizi yaşatmak için canını feda eden demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber