Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

Milletvekili Hürriyet’ten, Gölcük’e çıkarma

CHP Milletvekili Hürriyet, partilileriyle beraber Gölcük'teki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Milletvekili Hürriyet’ten, Gölcük’e çıkarma

CHP Milletvekili Hürriyet, partilileriyle beraber Gölcük'teki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün Gölcük'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Uluslar arası 7. Nakışlı Kırkyama Şenliği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Gölcük Kültür Dernekleri Platformu ve Savunma Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası(SAVDES-SEN) ziyaretlerini gerçekleştiren Hürriyet, Gölcük'te bulunan yerel basın temsilcileri, muhtarları ve ilçe esnafları da ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Geçtiğimiz Cuma günün tüm mesaisini Gölcük'e ayıran, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Gölcük turunda Milletvekili Hürriyet'e İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. CHP'li heyet ilk olarak Değirmendere Çınarlık Meydanı'nda düzenlenen Gölcük Belediyesi 7. Uluslararası Nakışlı Kırkyama Şenliği Çalıştayı'na katıldı. Hürriyet, şenlik için kurulan bütün stantları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettikten sonra katıldığı çalıştayda, "Cizre'den terör haberleriyle uyandık. Teröre alışmayacağız diyoruz. Teröre karşı bir olma, birlik olma, tek ses çıkarma, siyasi kaygıları bir kenara bırakarak siyaset gütmeden, teröre karşı tek vücut olmayı her zaman kendimize şiar edindik. Budan sonra da böyle olacak ve teröre asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.

Daha sonra ilçedeki STK'lar, yerel gazeteler ile muhtarlıkları ziyaret eden Milletvekili Hürriyet, gündeme ilişkin değerlendirmelere bulundu. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet son olarak Gölcükspor standına uğradı ve ilçe kulübüne Kocaelispor ile beraber yer aldıkları üçüncü lig maçlarında başarılar diledi.

Milletvekili Hürriyet’ten, Gölcük’e çıkarma

Milletvekili Hürriyet’ten, Gölcük’e çıkarma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber