Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 09:28 Yorum: 0

Milletvekili Ilıcalı, öğretmenler gününü kutladı

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ilıcalı, öğretmenler gününü kutladı

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değinen Ilıcalı, "Öğretmenlik mesleğini icra eden, çok değerli öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, "Bir ulusun topyekün kalkınmasında büyük bir rol üstlenen ve her türlü fedakarlıkta bulunan öğretmenlerimiz bizler için adeta birer kılavuz olmuşlardır. Her dönem olduğu gibi 21. Yüzyılda da, her alanda donanımlı nesillerin yetişmesi için, öğretmenlerimiz ellerinden gelen bütün fedakarlıkları yapmaktadırlar. Ülkemizin kalkınmasında, vizyon sahibi bir neslin oluşmasında öncü olan öğretmenlerimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde büyük sorumluluklar üstlenmişlerdir."dedi. Kendiside bu onurlu mesleğin bir mensubu olarak 35 yılını eğitime veren Milletvekili Ilıcalı, "Türkiye Cumhuriyeti devletininin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul etmesiyle birlikte anlam kazanan bu günde "Başöğretmen" Mustafa Kemal Atatürk'ü bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyorum. Dünyanın en kutsal vazifeleri arasında yer alan öğretmenlik mesleğini icra eden, çok değerli öğretmenlerimizin, eğitimci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber