Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 06 Temmuz 2018 - 17:18 Yorum: 0

Milletvekili kayıtları devam ediyor

Türkiye Büyük millet Meclisinde milletvekili kayıtları devam ediyor.

Milletvekili kayıtları devam ediyor

Türkiye Büyük millet Meclisinde milletvekili kayıtları devam ediyor.

Milletvekili kayıtları TBMM Şeref Holü'nde devam ediyor. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş kayıtlara efelerle geldi.

CHP Manisa milletvekilleri ile birlikte gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel milletvekili kaydını yaptırdı. Daha sonra Özel, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birbirlerini yedi yıl önce bulduklarını söyleyerek, siyasette ne yaptıysa onun ustalığı ile yaptığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye yönelik eleştirilerine Özel şöyle cevap verdi:

"Böyle bugünün gündemine uygun şeyler konuşmak lazım. Henüz kazandığı seçimden sonra, seçimden önceki stratejisini sürdüren, ülkeyi germeye çalışan, rakiplerini düşmanlaştıran söylem devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yakıştırmak mümkün değil. 6 milyon bir partiye oy vermiş bugünden düşmanlaştırmak kabul edilebilir değildir. Cumhuriyet Halk Partisi kendi partisi için gayret göstermiş, kendi Cumhurbaşkanı adayı için büyük mücadele vermiş, kendi milletvekili sayısını arttırmak için mücadele vermiş bu kadar emeğe, alın terine, bu kadar insanın kazanamayanların hüznüne karşı ülkenin Cumhurbaşkanının daha yapıcı bir dil kullanması lazım."

Bakanların dışarıdan atanmasına ilişkin Özel, Cumhurbaşkanının teknokratlarla Türkiye'yi yöneteceğini ifade etti.

CHP'de kurultay için imzaların toplandığı iddialarına ilişkin soruya Özel, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili sıfatıyla CHP'nin yasama kanadı olarak yeni bir başlangıç yapıyoruz. Ülkenin sorunlarına eğilmeyi, önümüzdeki seçimlere hazırlanmayı ve Türkiye ve partinin gündeminin ortaklaştırarak partiyi başarılı kılmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Denizli milletvekilleri elma, baklava ve çörek ikram etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, efelerle gelerek kayıt yaptırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber