Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

Milletvekili Koçer’den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Koçer’den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Koçer yayımladığı mesajında, "Bayramlarımız, birlik beraberlik bilincinin tazelendiği, insanlar arasında dayanışmanın ve sevginin pekiştiği son derece özel ve anlamlı günlerimizdir.

Aynı zamanda bayramlar bir kavuşma, kucaklaşma ve gönül kazanma fırsatıdır. Muhtaçlara el uzatılan, toplumca sevinç ve umut dağıtılan, paylaşmanın mutluluğunu yaşatan, sadakatin, fedakarlığın simgesi olan yine Kurban ve Kurban Bayramıdır.

Ancak ne yazık ki Türkiye'nin birliğine, dirliğine , kardeşliğine, refahına ve huzuruna göz dikenler ile onların maşası olan terör örgütleri bu topraklarda kardeşi kardeşe düşman etmek istiyorlar. Sivilleri, çocukları, yaşlıları alçakça katlediyorlar. Bilinmelidir ki bizler bu sınavı vereceğiz. Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz.

Bu Bayram da kucaklaşacağız, kurbanlarımızı paylaşarak sevinçleri çoğaltacağız. Evini, sevdiklerini geride bırakmış, vatan hasreti duyan göçmen kardeşlerimizle de yine içi içe, yan yana olacağız.Sevginin, hoşgörünün, yardımlaşma duygusunun oluşturacağı kardeşlik ikliminin tüm insanlığa ulaşmasını, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini, hoşgörü ve kardeşliğin tüm yurda dağılmasını diliyorum.

Hac ibadeti için kutsal topraklarda olan vatandaşlarımızın da ibadetlerinin ve kurbanlarının kabul olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimin, ülkemin ve İslam aleminin Kurban Bayramı kutluyor, tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber