Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Eylül 2016 - 17:23 Yorum: 0

Milletvekili Köktaş’tan şehidin ailesine ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, şehit polis memuru Burak Zor'un ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Köktaş’tan şehidin ailesine ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, şehit polis memuru Burak Zor'un ailesine bayram ziyaretinde bulundu. Milletvekili Köktaş, ziyarette şehit eşi Cansu Zor'a Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektubu takdim ederek, aileye tekrar başsağlığı diledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 8 Eylül 2015 tarihinde Iğdır'da PKK'lı teröristler tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen polis memuru Burak Zor'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret etti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik'in de hazır bulunduğu ziyarette şehidin babası Ali Zor ile evlerinin önündeki bahçede bir süre sohbet ederek bayramını tebrik eden Milletvekili Köktaş, şehidin eşi Cansu Zor'a Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen el yazılı mektubu da teslim etti. Aileye tekrar başsağlığı dileyen Köktaş, "Sizler ülkemizin, Türkiye'nin istiklali, güvenliği, huzuru için canını seve seve feda eden kardeşimiz Burak'ın bize emanetisiniz, sizlerin her zaman yanınızdayız. Şehidimizin aziz hatırasını hep birlikte yad ediyoruz. Şehidimize bir kez daha rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber