Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 10:33 Yorum: 0

Milletvekili Mustafa Baloğlu’ndan, Başkan Akkaya’ya teşekkür ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, 15 Temmuz tarihindeki darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Akşehir'de de tutulan demokrasi nöbetlerine...

Milletvekili Mustafa Baloğlu’ndan, Başkan Akkaya’ya teşekkür ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, 15 Temmuz tarihindeki darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Akşehir'de de tutulan demokrasi nöbetlerine katkılarından dolayı Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyarette AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs'te hazır bulunurken, geçtiğimiz aylarda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, askeri konvoya düzenlenen saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Yavaş'ın eşi Ayşe Yavaş'da hazır bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu yaptığı konuşmada, "15 Temmuz gecesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminden hemen sonra, belediye anonsu vasıtasıyla çağrı yaparak Akşehir halkımızı meydana nöbete davet eden Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza teşekkür etmek amacıyla bir ziyarette bulunduk. Gerçekten kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hain teşebbüsün haber alındığı ilk andan itibaren tüm Akşehir halkımız nöbete davet edildi ve duyarlı, vatansever halkımız tepkilerini göstererek 26 gün boyunca bu örgüte karşı ülkenin birliği ve beraberliği için bir arada durarak nöbet bekledi. Bu organizasyonu sağlayan değerli belediye başkanımıza ve ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretimizde tevafuk olarak bir süre önce şehit verdiğimiz değerli Mustafa Yavaş kardeşimizin özel harekat mensubu eşinin de burada olması çok güzel bir tesadüf oldu. Onlarla birlikte olmak; şanlı, şerefli kardeşimizi tekrar yad etmek, onları burada görmek gerçekten bizi mutlu etti" diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından üç farklı grubun ortaya çıktığını kaydeden Milletvekili Baloğlu, "15 Temmuz'dan sonra; gerçekten hiçbir şeyi düşünmeden milleti, birliği, davası için, milli iradesi için, iradesinin ortaya koyduğu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, hükümetimizi korumak için, hangi fikirde olurlarsa olsun mücadele eden, varını yoğunu ortaya koyan bir vatandaş topluluğu ki bunlar bizim milletimizin büyük bir çoğunluğunu temsil ediyor. Bir de geride duran, acaba ne olacak, iyi olan kazansın görünümlü olanlar var. Tabi 15 Temmuz'dan sonra bir de fırsatçılar ve ahlaksızlar ortaya çıkmaya başladı. Durumu kullanarak bir takım hesaplaşmalara girmeye çalışan bir grup ortaya çıkmaya başladı. Bu konuda halkımızın duyarlı olduğuna inanıyorum. Gerçekten vatanseverlerle, bu teşebbüsün içinde olan ve bundan faydalanmaya çalışanları çok iyi ayırt ettiklerini belirtmek istiyorum" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'na bu ziyaretinden dolayı teşekkür eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Konya Milletvekilimiz, hemşehrimiz Mustafa Baloğlu beyin ziyaretleri için özellikle teşekkür ediyorum. Biraz önce kendilerinin de ifade ettiği gibi bir tevafuk oldu ve şehit verdiğimiz hemşerimiz Özel Harekat Polisi Mustafa Yavaş beyin Eşi Ayşe Yavaş ki kendisi de Özel Harekat Polisidir. Kızıyla birlikte bizleri ziyaret ettiler. Ayrıca onlara da ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şehidimizi yad ettik. Milletvekilimizin de bahsettiği gibi Türkiye'nin her bir köşesinde olduğu gibi biz de Akşehir'imizde üzerimize düşen gayreti yaptık. Akşehir Belediyesi olarak, teşkilatımızla beraber programları organize ettik. Doğrusu esas teşekkür edilecek bizler değil Akşehir halkı ve tüm aziz Türk Milleti'dir. Milletimiz; hem milli iradesine sahip çıktı, hem de seçtiği insanların arkasında durdu. Bayrakların inmemesi, ezanın susmaması, istikbali ve istiklali için üzerine düşeni fazlasıyla yaptı" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber