Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:18 Yorum: 0

Milletvekili Polat’ın 14 Mayıs Eczacılık Günü Mesajı

AK Parti Kilis milletvekili Eczacı Reşit Polat, 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Polat’ın 14 Mayıs Eczacılık Günü Mesajı

AK Parti Kilis milletvekili Eczacı Reşit Polat, 14 Mayıs Eczacılık Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Reşit Polat, Eczacılık, insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan, toplumların yaşamlarındaki önemini hiç yitirmeyen mesleklerden birisi olduğunu ifade etti. Polat, "Eczacılar, dün olduğu gibi bugün de toplumsal yaşam içindeki vazgeçilmezliğini sürdürmektedir.Eczacılar, yüzyıllardır gelenek, değer ve gelişen bilim dünyasının sunduklarıyla toplumun, bireylerin sağlığı için çok değerli bir misyonu devam ettirmektedirler. Eczacılık, bu anlamda insanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini korumuştur. Tarihte olduğu gibi, günümüzde de toplumsal hayat içerisindeki önemlerini sürdürmektedir.Bugüne kadar, eczacılarımızın sorunlarının çözülüp çalışma koşullarının iyileştirilmesi, mesleki yeterliliklerinin ve sundukları hizmetlerin kalitesinin artırılması, sağlık sistemimiz ve toplum içinde hak ettikleri saygıyı ve itibarı görmelerinin sağlanması adına sürekli iyileştirmeler yaptık. 14 Mayıs'ı eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasına, mesleğe ömür, emek ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazandırmış, katkı sağlamış eczacılarımızın anılmasına bir vesile saymaktayız" ifadelerini kullandı.

Polat, mesajında "Eczacı bir vekil olarak, İnsanlarımıza hekimler tarafından önerilen ilaçları temin eden ve en düzgün şartlarda korunmuş şekilde ulaştıran, onları doğru kullanım şekli ve olası riskler konusunda bilgilendiren ve şifa bulmalarına yardımcı olan tüm eczacılarımızın Eczacılar Günü'nü kutluyorum. Ayrıca, memleketimizdeki sıkıntılı süreçte kesintisiz hizmet veren eczacılarımıza da çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber