Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 18:28 Yorum: 0

Milletvekili Şahin: Darbe başarılı olsaydı 3 bin kişiyi öldüreceklerdi

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişiminin başarılı olması durumunda "3 binden fazla insan infaz edilecekti" dedi.

Milletvekili Şahin: Darbe başarılı olsaydı 3 bin kişiyi öldüreceklerdi

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişiminin başarılı olması durumunda "3 binden fazla insan infaz edilecekti" dedi. Şahin ayrıca FETÖ'cüleri koruyanlarda da uyarıda bulunarak "Yakalarında bizlerin eli kalır" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milletvekili Şahin'in görevini en güzel bir şekilde yerine getirdiğini belirterek "Özellikle toplum içerisinde kamuoyunun önünde halkın dertlerini dinleyip anında yetkili birimlere iletmesi noktasında görevini bihakkın yerine getiriyor. Takdir ettiğimiz ve kendisiyle onur duyduğumuz bir milletvekilimiz" şeklinde konuştu.

Belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sunan Gürkan, Milletvekili Şahin'in kendilerine yakın ilgi ve alaka gösterdiğini dile getirerek "Bu hizmetlerin gelmesinde Ankara ayağında gerçekten bizlerle yakından ilgilenmiştir. Bu takip neticesinde ortaya güzel eserler çıkmaktadır. Bu anlamda biz Battalgazi halkı adına kendisine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Gürkan ayrıca, hafta sonu başlayacak olan 8. Uluslararası Kervansaray Buluşması etkinlikleri ile ilgili de bilgiler vererek "Geçmişteki kültürel değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak ve günümüz insanımıza sunulması noktasında da belediye olarak büyük gayretler göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, darbe girişimi nedeniyle belediye çalışmaların 1 aydan fazla bir süre ile aksamak durumunda kaldığını belirterek "İnşallah Başkanımızın ve ekibinin daha fazla gösterecekleri performanslarla bu 1 aylık gecikmeyi inşallah telafi edeceklerdir. Ben buna yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

15 Temmuz'da alçakça bir darbe teşebbüsü ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Şahin, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Darbe sonrası milletimiz kadın, erkek, çoluk çocuk hep birlikte Demokrasi alanlarındaydık. Ben milletime tekrar teşekkür ediyorum. Bizim arkamızda dimdik durdular. FETÖ denilen terör örgütü mütedeyyin insanlarımızın güzel duygularını hep kullandılar, onların inançlarıyla oynadılar. Takiyye uyguladılar. Milletimiz onların gerçek yüzlerini gördü. Bundan sonra böyle bir kalkışma yapılmaması için elimizden geleni yapma azim ve kararlığımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

FETÖ'nün amacının darbe girişiminden sonra 3 binden fazla insanı infaz etmek olduğunu kaydeden Milletvekili Şahin, "Başta Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız olmak üzere meclisi de yerle yeksan etmek kaydıyla yönetimi ele almanın gayreti içerisinde oldular" dedi.

FETÖ'nün darbe girişimi öncesinde sınırda DAEŞ ve PKK ile anlaştığını da belirten şahin, "Türkiye'yi tıpkı Suriye'ye çevirmek niyetlerinin olduğunu hep birlikte öğrendik" diye konuştu.

15 Temmuz sonrası görevden almalar ve uzaklaştırmalarla ilgili de konuşan Şahin, "Kesinlikle o günden bu güne kadar bunlarla irtibatlarını kesmedikleri halde bugün tutuklanan, açığa alınan görevlilerine son verilen kim varsa sonucuna da katlanacaksınız. Ama o gün öyleyken bugün "Yok biz öyle değildik" gibi savunmalar var. Özellikle burada söylüyorum Malatya'da bir kurumun imamı konumunda olan alçağın bile "Benim bunların okullarına çocuklarımı göndermekten başka hiçbir suçum yok" diyecek kadar izzetsizce kendilerini savunmaya kalkıyorlar. Bunu bizde biliyoruz, devlette, hukukta biliyor. Hukuk çerçevesinde bunlara gereken ceza verilecektir. Ama kimsenin kalkıp ta dün yapmış olduklarından dolayı böyle bahanelerle takiyye uygulayarak af dilemesini biz asla kabul etmiyoruz. Dün yaptıklarının bugün cezasını çekecekler. Çekmezlerse de çektirmeyenlerin yakasında bizlerin eli kalır" şeklinde konuştu.

Milletvekili Şahin: Darbe başarılı olsaydı 3 bin kişiyi öldüreceklerdi

Milletvekili Şahin: Darbe başarılı olsaydı 3 bin kişiyi öldüreceklerdi

Milletvekili Şahin: Darbe başarılı olsaydı 3 bin kişiyi öldüreceklerdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber