Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Ağustos 2016 - 12:28 Yorum: 0

Milletvekili Şahin, darbecilere direnirken ayağını kaybeden gaziyi ziyaret etti

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, darbecilere direnirken ayağını kaybeden Yenişehirli gazi Uzman...

Milletvekili Şahin, darbecilere direnirken ayağını kaybeden gaziyi ziyaret etti

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, darbecilere direnirken ayağını kaybeden Yenişehirli gazi Uzman Çavuş Cüneyt Osman Gül'ü hastanede ziyaret etti.

Milletvekili Hüseyin Şahin, FETÖ mensubu teröristlerin darbe girişimine karşı direnirken hainlerin helikopterden açtığı ateşle bir ayağını kaybeden Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevli Yenişehir'in Kızılhisar köyünden Uzman Çavuş Cüneyt Osman Gül'ü hastanede ziyaret etti. Şahin, "Millet olarak o gece kahramanca mücadele veren vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize minnet borçluyuz. Onlar Türkiye'ye karşı yapılan işgal girişimine canlarını ortaya koyarak direndi. Ülkemizi uçurumun kenarından kurtardılar. Şimdi onların emanetlerine sahip çıkma zamanıdır. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere başbakanımız, hükümetimiz, demokrasiye gönül vermiş milletimiz, kahramanlarımızın yanındadır ve daima yanında olacaktır. Bunlardan birisi de Yenişehirli kardeşimiz Cüneyt Osman Gül'dür. Rabbim onlardan razı olsun" diye konuştu.

Gazi Cüneyt Osman Gül, "Bayrağımız için, vatanımız için her Türk evladının yapması gerekeni yaptık. Milletvekilimize ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor, Yenişehirli hemşerilerime selamlarımı iletiyorum" dedi.

Gazi Cüneyt Osman Gül, Bursa Valisi İzzet Küçük ile de telefonla görüştü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber