Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Eylül 2016 - 09:23 Yorum: 0

Milletvekili Şahin Rektör Kızılay’ı ziyaret etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.

Milletvekili Şahin Rektör Kızılay’ı ziyaret etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve bir grup partili ile birlikte İnönü Üniversitesine giden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. Nusret Akpolat, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş da hazır bulundu.

İnönü Üniversitesinin her konuda daha ileriye taşınması noktasında desteklerinin süreceğini belirten Milletvekili Mustafa Şahin, Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın rektörlük görevini de başarıyla yürüteceğinden şüphe duymadıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise İnönü Üniversitesinin gelişimini sürdüreceğini ve bir dünya üniversitesi olma yolundaki hedefi için çalışacaklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber