Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 17:53 Yorum: 0

Milletvekili Şahin’den CHP’ye sert sözler

Akçadağ İlçesinde AK Parti Mahalle Başkanları toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, CHP'yi sert sözlerle eleştirerek,"Malatya'da...

Milletvekili Şahin’den CHP’ye sert sözler

Akçadağ İlçesinde AK Parti Mahalle Başkanları toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, CHP'yi sert sözlerle eleştirerek,"Malatya'da HDP'nin elini güçlendirmek için CHP'de aday olan milletvekilleri vardı" dedi.

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya Şahin'in yanı sıra Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, parti yöneticileri ve çok sayıda mahalle temsilcisi katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti teşkilatlarının en önemli ayağının mahalle başkanları olduğunu belirterek, "Bizler mahalle başkanlarımızla sık sık bir araya gelmek istiyoruz. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde mahalle temsilcilerimiz çok büyük gayret gösterdiler. 1 Kasım'da seçimleri kazanmamızda en büyük rolü oynadılar. Ben şahsım ve partim adına bütün mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmasında, terörle mücadeleye de değinen Kahtalı, sözü 15 Temmuz darbe girişimine getirerek, "Biz 7 Haziran'dan sonra terör örgütleriyle büyük bir mücadele içerisinde olduk. Bu mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Tüm bunlar yaşanırken bir de 15 Temmuz'da hain bir darbe girişimine şahit olduk. Allah'a çok şükür o gece Cumhurbaşkanımızın bir telefonuyla 30 milyon insan sokağa döküldü. O gece sokağa çıkan insanlar kurşunlara ve tanklara siper olmak için çıkmışlardı. Nihayetinde bu toprakları namusu bilen bu millet o hainlere fırsat vermedi. Biz, bu ülkeyi işgal girişiminde bulunan başta FETÖ ve PKK olmak üzere bütün terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, FETÖ'nün iki kez darbe girişiminde bulunduğunu ifade ederek, "Müslüman olduğunu iddia eden Pensilvanya'ya sığınmış bir hainin eliyle bu ülkede önce 17-25 Aralık'ta yargı yoluyla darbe girişimi yapıldı. Bu dünya tarihinde neredeyse daha önce hiç görülmemiş bir şeydi ama millet o süreçten sonra liderine ve partisine sahip çıktı. O gün bize hırsız dediler, bu ülkede yetimin bir kuruş hakkını gözetmeden iktidarını sürdüren varsa alçaktır. Biz yetimin mazlumun, haklının ve mağdurun hakkını her zaman gözettik, gözetmeye de devam edeceğiz. Pensilvanya'daki hain eliyle 15 Temmuz darbe girişimi yapıldı. Ama milletimiz o çete mensuplarının emellerini bir kez daha boşa çıkardı. Millet o gece "Yeter artık söz de karar da benimdir" dedi. Millet o gece tankların ve kurşunların önüne yatarak hem bu FETÖ'ya hem de onların destekçilerine iyi bir ders vererek bütün planlarını altüst etti. 15 Temmuz gerçekten dünya tarihine, doçentlik ve profesörlük tezlerine konu olacak bir olaydı. Allah'a çok şükür o karanlık geceyi atlattık. Yolumuza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Şahin, konuşmasında CHP'yi de sert sözlerle eleştirerek, "Millet iktidarı artık CHP'ye haram kıldı. Şuanda seçim olsa Ak Partinin aldığı oyların yarısını dahi alamazlar. Ama biz bütün insanlardan destek alıyoruz. Biz seçimde yüzde 50 oy aldı. Artık bundan sonra bizim gözümüz diğer yüzde 50'de. Amacımız herkesten destek almak. Teşkilatlarımızla beraber bunun için çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Şahin, CHP ile HDP'nin temelde aynı ideolojiden beslendiğini savunarak, "Genel seçimlerde maalesef bu şehirde bile HDP'nin ve PKK'nın elini güçlendirmek için ve onlarla birlikte yol almak için CHP'de aday olan milletvekilleri vardı. Çünkü bunlar temelde aynı ideolojiden besleniyorlar. Ama biz bunların tümüne birden karşıyız. Bizim yolumuz belli. Bu ülkede huzuru ve mutluluğu yakalayana kadar yapmamız gereken bütün çalışmaları hukuk ölçüsü içerisinde sonuna kadar yapacağız" diye konuştu.

Milletvekili Şahin’den CHP’ye sert sözler

Milletvekili Şahin’den CHP’ye sert sözler

Milletvekili Şahin’den CHP’ye sert sözler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber