Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 13:13 Yorum: 0

Milletvekili Şahin’den Yeşilyurt Belediyesine ziyaret

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek, ilçede devam eden yatırımlar ve projeler hakkında...

Milletvekili Şahin’den Yeşilyurt Belediyesine ziyaret

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek, ilçede devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Ziyarette, Adli Yıl Açılışını değerlendiren Şahin,"Adli Yıl Açılışı Yeni Kapı ruhunun perçinlenmesi adına önemliydi" dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca'daki Hizmet Binasına gelen Milletvekili Şahin, Belediye Başkanı Polat, başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Ziyarete AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Polat, makamında ağırladığı Milletvekili Şahin'e, Yeşilyurt İlçesine yapılan yatırımlar, devam eden hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgiler aktardı.

Ziyarette konuşan Polat, Milletvekili Mustafa Şahin'in vatandaşlarla sürekli istişare halinde olduğunu ve sorunları hep yerinde takip ettiğini ifade ederek, "Milletvekilimiz Mustafa Şahin, Malatya'yı karış karış gezerek yapılan hizmetleri, vatandaşların sorun ve isteklerini yerinde takip ederken diğer taraftan da yerel yönetimleri ziyaret ederek, hizmetler hakkında bilgiler alıyor. Sürekli sahada olup yatırımları, hizmetleri yerinde takip eden Milletvekilimiz Mustafa Şahin'e bu gayretlerinden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Polat, konuşmasının sonunda Yeşilyurt İlçesinin geleceğine yönelik hazırladıkları projeler için Ankara'da yaptıkları görüşmelerde Milletvekili Şahin'in önemli destekler verdiğini hatırlattı.

AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin ise, Ak Partinin milletvekili profilini ciddi oranda değiştirdiğini ifade etti.

14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti ile birlikte Türkiye'deki birçok alanda olduğu gibi milletvekillerinin duruşu, tavrı ve meselelere bakış da açısının ciddi değişikliğe uğradığını anımsatan Şahin, "AK Parti ülke siyasetine girmeden önce bir milletvekili veya Belediye Başkanı halkın arasına girdiği zaman herkesin ortak görüşü "Yakında seçim var ondan dolaşıyorlar" şeklindeydi. Önceki yıllarda siyaset kurumu içinde rol alan aktörler maalesef insanlarımızın aklında farklı algılar oluşturmuşlardı. Milletin oylarıyla seçilen Belediye Başkanları beş yılda, milletvekilleri ise dört yılda bir halkımızın karşısına çıkıyordu. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan Ak Partinin Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözünden hareketle hem hizmetlerimiz hem de siyasetçilerin duruşları, meselelere bakışları, sorumlulukları, halkla iç içe oluşları ciddi değişikliğe uğradı. Ben altı yıldır bu ülkeye, memleketimize milletvekili olarak hizmet ediyorum. Geride kalan sürece baktığımızda eski siyasi anlayışı değiştirme düşüncesinden hareketle gerek sivil toplum örgütleri gerekse yerel yönetimleri ziyaret ederek halkın beklentileri ve taleplerine tercüman olmaya gayret ediyorum. Sahada vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz zaman yerel yönetimlerden beklentilerini aktarma sorumluluğunu yerine getirmeye çaba sarf ediyorum. Vatandaşlarımızın başta siyaset kurumu olmak üzere hem yerel yöneticilerden hem de milletvekillerinden beklenti ve taleplerini yerinde tespit ediyoruz ve sorunlara kısa zaman içinde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sahada otokontrol mekanizmasını işletmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yedi gün 24 saat millete hizmet yolunda çalıştıklarını sözlerine ekleyen Milletvekili Şahin, "AK Partinin 3 Kasım 2002'de iktidara geldiği zamandan öncesini ve sonrasına baktığımız zaman belki birilerinin zoruna gidiyor ama bugün "Hariçten gazel" okuyan birçok siyasiler var ama o günü yaşayan insanlarımızın onların gazellerine çokta itibar etmediklerini görüyoruz. Yedi gün 24 saat telefonlarımız açık, her an milletimizin yanında ve emrindeyiz. Milletimizin sıkıntılarını giderebilmek için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Milletimizden aldığımız talepleri de ilgili kurumlarımıza iletme sorumluluğunu yerinde getiriyoruz. Eski siyasi anlayış, siyasetçilerin halk nezdinde güven kaybına uğramalarına neden olmuştur. Biz bunu tamamen sildik ve geride bıraktık. Siyasete duyulan güveni halkımızla yaptığımız görüşmelerde çok yakından tanık oluyoruz. AK Parti olarak her geçen gün daha büyüyoruz, bir önceki seçimden daha fazla oy olarak yolumuza devam ediyoruz. Parti olarak yaklaşık on seçimde ciddi sınavlar verdik ve oy kaybına uğramadık, şu anda bile seçim olsa, yedi düvelin bizlere saldırması ve olumsuzluklara rağmen %52'lik halk desteğini alacak durumdayız. Allah'a şükürler olsun ki halkımızın bize duyduğu güveni hep diri ve canlı tutmayı başarıyoruz. Bu başarı gerek milletvekillerimizin gerek belediye başkanlarımızın gerekse de sahada seçilmiş olan birçok arkadaşımızın milletin meselelerine duyarsız kalmadan çalışmasının neticesidir. Biz milletimizin ne kadar duasını alırsak Rabbimde bize yardım ediyor. Halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmadan, rehavete kapılmadan, ciddiyeti elden bırakmıyoruz" dedi.

AK Partiye karşı duyulan güveni boşa çıkarmadan ilk günkü heyecanla çalışmalara devam ettiklerine de vurgu yapan Şahin, "Milletimizin bize duyduğu güven karşısında daha fazla çalışmak durumunda olduğumuzun bilincindeyiz. Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerimizin hizmetlerini ziyaretlerimiz sırasında çok yakından görüyoruz. Belediye Başkanlarımız ve ekiplerini bu verimli hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Türkiye'nin bileğini bükmek için sinsi oyunlar yapan hainler ve alçaklar var. En son FETÖ diye ortaya çıkan illegal yapılanmanın yapmış olduğu yenilir yutulur cinsten değildi. İşte kırsal mahallelerde, caddeler ve sokaklarda yaptığımız başarılı hizmetler neticesinde halkımızın bize yönelik sadakati, güveni ve yanımızdaki dik duruşu, yedi düvelin arkasında olduğu terör örgütlerinin hain planlarını ters yüzmez etmeye yetmiştir" ifadelerine yer verdi.

Son olarak Adli Yıl Açılışıyla ilgili yaşanan gelişmeleri değerlendiren Şahin, "Adli Yıl Açılışı Yeni Kapı ruhunun perçinlenmesi adına önemliydi. Bürokrasideki yöneticilerimiz başta olmak üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle milletin mekanı olarak kabul edilmiş Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayında yapıldı. Siyasi ihtiraslardan dolayı açılışa katılmayan bazı siyasiler ile Barolar Birliği Başkanının yapmış olduğu bu olumsuz davranış milletimiz nezdinde kabul görmedi. Keşke onlarda gitselerdi, her hangi bir otelde bu toplantıyı yaparken meşru, milletin evi olarak kabul etmiş olduğumuz Cumhurbaşkanlığı Sarayında yapılan açılışı gayri meşru olarak gösterilmesi hem halkımızı hem de bizleri üzmüştür. 15 Temmuzdan sonra oluşan birliktelik havasını perçinlemek için bütün siyasilere görevler düşüyor. Adli Yıl açışına katılan başta MHP Genel Başkanı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ortadoğu'daki bataklığa bizi çekmek isteyen Amerika başta olmak üzere diğer bazı ülkeler ülkemizdeki birliktelik havasını bozmak adına gayret ediyorlar. CHP Genel Başkanı başta olmak üzere ilgili sivil toplum örgütlerinin bu konuda üzerlerine düşen görevleri hassasiyetle yapacaklarına, bu bilinçle davranacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Milletvekili Şahin’den Yeşilyurt Belediyesine ziyaret

Milletvekili Şahin’den Yeşilyurt Belediyesine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber