Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 17 Mayıs 2021 - 23:18 Yorum: 0

Milletvekili Tayyar’dan erken seçim çağrısına şartlı destek

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması...

Milletvekili Tayyar’dan erken seçim çağrısına şartlı destek

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması halinde erken seçim isteyenler kervanına kendisinin de katılacağını ifade etti.

Milletvekili Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması halinde erken seçim isteyenler kervanına katılabileceğini belirten Tayyar paylaşımında, "Karar alma ve uygulama gücünüz varsa, erken seçimin hiçbir haklı sebebi olamaz. 9 defa sırtı mindere yapışanların "korkuyor musunuz" lafı da Cem Yılmaz komedisinden öte anlam taşımaz. Buna rağmen Kılıçdaroğlu adaylığını açıklarsa, söz, erken seçim kervanına ben de katılacağım" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber