Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:37 Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı23:30 8. kattan düşen 1.5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi
Siyaset 01 Temmuz 2022 - 12:39 Yorum: 0

Milletvekili Tutdere, Adıyaman’ın ulaşım sorununu dile getirdi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın yol projelerini gündeme taşıdı.

Milletvekili Tutdere, Adıyaman’ın ulaşım sorununu dile getirdi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın yol projelerini gündeme taşıdı.

Kanun görüşmeleri sırasında komisyon toplantısında bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İzkurt'a Adıyaman'ın ulaşım sorunlarından Milletvekili Tutdere, iktidara Adıyaman'ın ulaşım projelerine kaynak aktarılması çağrısında bulundu.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı İzkurt'a Narince- Gerger yolunun yapım çalışmalarına hala başlanmadığını dile getiren Milletvekili Tutdere, "Dört yıldır milletvekiliyim, özellikle Adıyaman-Narince-Gerger yolunu yüzlerce kez dile getirdik, konuştuk, takip ettik, bundan yaklaşık bir yıl önce de ihalesi yapıldı. İhaleye itiraz süreci altı-yedi ay sürdü, o da bitti. Yer teslimi yapıldı, aradan on ay geçti firma yapım işine bir türlü başlamıyor. Siz bu yolu yapacak mısınız, yapmayacak mısınız veya işe başlamayan müteahhit firmayla ilgili bir işlem yapacak mısınız, bunu merak ediyoruz. Bu işin bakanlık tarafından takip edilmesini istiyoruz. Çelikhan yolumuzda da aynı şekilde, her yıl yüzlerce ölümlü, yaralanmalı trafik kazalarının olduğu bir yol. Bu konuya ilişkin de proje çalışmaları tamamlandı ama ihalesi yapılmadı. Özellikle Adıyaman'daki ulaşımla ilgili projelere kaynak aktarılmasını istiyoruz.

Bizim Urfa-Adıyaman bağlantı yolundaki Fırat Köprüsü yarım kaldı, Gaziantep-Adıyaman bağlantı yolundaki Besni Viyadüğü yarım kaldı yani ulaşımda Adıyaman'a gelen yollar, Adıyaman sınırlarına gelince yerinde duruyor, yerinde sayıyor. Bu konuyu tekrar Bakan Yardımcısı buradayken hatırlatmak istiyoruz. Adıyaman'a yapılan bu ayrımcılığın son bulmasını istiyoruz ve ek bütçede Adıyaman'daki bu ulaşımla ilgili projelere kaynak aktarılmasını talebi ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber