Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ağustos 2020 - 17:03 Yorum: 0

Milletvekili Tutdere’den korona virüs uyarısı

TBMM Katip Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, korona Virüs salgını dolayısıyla vatandaşları maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda...

Milletvekili Tutdere’den korona virüs uyarısı

TBMM Katip Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, korona Virüs salgını dolayısıyla vatandaşları maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyardı.

Adıyaman'da, vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Milletvekili Tutdere, "Son günlerde iller bazında fazla vaka artışı Şanlıurfa 1,7, Diyarbakır 1,4, Gaziantep 1,3, gibi komşu illerimizde tespit edilmiştir. Sosyal, ekonomik, ve ticari ilişkilerimizin yoğun olduğu bu illerimizden virüsün ilimize bulaşma riskini azaltmak için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber