Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 11:13 Yorum: 0

Milletvekili Ünal, Gümüydere’yi ziyaret etti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal'a Keçiören'in vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ni gezdirerek çalışmalar...

Milletvekili Ünal, Gümüydere’yi ziyaret etti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal'a Keçiören'in vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ni gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Keçiören'in kent estetiğine yeni bir soluk getirecek ve marka değerini yükseltecek Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde sona yaklaşıldı. Milletvekili Aydın Ünal, 2016 yılı sonunda tamamlanarak hizmete açılması beklenen projedeki gelişmeleri yerinde inceledi. Ünal'a vadiyi gezdiren Belediye Başkanı Mustafa Ak, proje kapsamında köprülerin üst yapı giydirme çalışmalarının bittiğini, belediyenin yürüttüğü rekreasyon çalışmalarının ise Ekim ayı sonunda tamamlanacağını aktardı.

Gondollar ile gezinti yapılabilecek

Projenin hem Keçiören'in hem de Ankara'nın turizm potansiyeline katkıda bulunacağına dikkat çeken Başkan Ak, "Sayın vekilimize Gümüşdere ve diğer projelerimiz hakkındaki son gelişmeleri anlattık. Keçiören'e değer katacak olan projelerimiz ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beş etap olarak planladığımız Gümüşdere Ihlamur Vadisi içerisinde peyzaj alanları, sosyo-kültürel tesisler, spor alanları, bisiklet parkuru ve çocuk oyun alanları da yer alacak. Projeye adını veren ıhlamur ağaçları Keçiören'den kent merkezine kadar bir hava koridoru oluşturarak kentin mikro klimasına da olumlu katkı yapacak. Vadimizde Keçiörenlilere kayık, gondol ve motorlarla gezinti yapma imkanı da sunacağız" dedi.

Milletvekili Ünal ve Başkan Ak, daha sonra Kalaba Mahallesi'nde bulunan Sarıkamış Şehitleri Anıtını ve Keçiören TOGEM'i ziyaret etti.

Keçiören'in marka Gümüşdere Ihlamur Vadisiz Projesi, Çubuk Çayı'nın Kamil Ocak Mahallesi Fruko yanından başlayarak Kalaba Mahallesi girişindeki Atatürk Botanik Parkı'nın bitimine kadar olan toplamda 3 bin 100 metrelik alanı kapsıyor. 7 bin 652 yeni bitki ile bin 11 ıhlamur ağacının da dikildiği proje tamamlandığında ıhlamur kokuları arasında gondol sefaları yapılabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber