Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Temmuz 2014 - 09:13 Yorum: 0

Milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir partililerle bayramlaştı

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Ezine'de düzenlenen törende partililerle bayramlaştı.Törene Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, AK Parti...

Milletvekilleri Daniş ve Kaşdemir partililerle bayramlaştı

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, Ezine'de düzenlenen törende partililerle bayramlaştı.

Törene Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu ve il yöneticileri, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaşdemir, burada yaptığı konuşmada, 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştirileceğini hatırlattı.

Bu seçimde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a yüksek oy desteği verilmesi çağrısında bulunan Kaşdemir, "Başbakanımızı yapılacak olan seçimde çok çok yüksek bir oyla Çankaya Köşkünde Cumhurbaşkanlığı makamına oturtmalıyız. Tarih bunu böyle gerektiriyor. Böyle olduğu zaman Türkiye’nin istikbalinde yeni yolların açılacağını hep beraber göreceğiz. İnşallah bu Cumhurbaşkanlığı süreciyle beraber, Türkiye artık kendi başını belirlemeye güç ve imkanına kavuşmuş olacaktır. Millet bizzat kendi iradesiyle kendi isteği ile kendini idare edecek olan Cumhurbaşkanını seçebilme imkanına kavuştuğu zaman, Türkiye’deki son vesayet kulesi yıkılmış olacaktır" dedi.

Daniş ise Türkiye'nin geçmiş 12 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde çok sayıda kriz atlattığını başarılamaz denilen bir çok şeyi başardığını belirtti.

Gezi Parti Olayları gibi bazı çalışmaların ülkeyi geri götürmeye yönelik çalışmalar olduğuna dikkati çeken Daniş, şöyle devam etti:

"Bu tip olaylarla ülkeyi kötü günlere sürüklemek isteyenler bilmiyorlardı ki, bu asil millet, bu Türk Milleti yıllardan beri hak edipte gelemediği mesafeleri ancak böyle bir liderle alabilirdi. O lideri ne cezaevine göndermeleri, ne Gezi Parkı olayları, ne 17 Aralık, ne 25 Aralık gibi montajlarla kumpaslarla devreye alınmak istenen bir çok tuzak ta Türkiye’nin Türk Milletinin son dönemde çıkardığı liderinin önünü kesemedi. Bütün dert sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olmaması veya bu milletin yani Cumhurun Başkanını seçememesiydi. Böyle olunca da bu millete daha önce olduğu gibi aday dayatılacaktı. Bu millet sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün seçim sürecini unutmadı. Cumhuriyet tarihinde cumhurbaşkanlarının nasıl seçildiğini unutmadı. Ama milletimiz inşallah 10 Ağustos tarihinde bu oyunu tekrar bozacak ve Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. Bundan da şüphemiz yoktur." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber