Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Siyaset 01 Aralık 2020 - 11:08 Yorum: 0

Milletvekilleri, MAÜ Rektörü Özcoşar ile bir araya geldi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve 22. dönem Mardin bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü...

Milletvekilleri, MAÜ Rektörü Özcoşar ile bir araya geldi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve 22. dönem Mardin bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı ve 22. dönem Mardin bağımsız milletvekili Bölünmez, MAÜ Rektörü Özcoşar ile bir araya geldi. Çankırı ve Bölünmez, Mardin'in gelişimine katkı sunan çalışmalara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Türkiye'de bulunan 30 büyükşehir içerisinde tıp fakültesi bulunmayan tek ilin Mardin olduğu farkındalığıyla, kent halkından STK temsilcilerine, akademisyeninden öğrencisine her kesimin sosyal medya araçları ile paylaşım yaptığı "Mardin tıp fakültesi istiyor" kampanyasına verilen desteklerin çığ gibi büyüdüğünü belirten Çankırı, kendisinin de bu harekete tam destek verdiğini söyledi.

MAÜ Rektörü Özcoşar ise bölge halkının sıklıkla dile getirdiği tıp fakültesi ve Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ziraat fakültesi talepleri için üniversitenin belli bir akademik altyapısının var olduğuna işaret ederek, kamuoyun çağrılarına kulak veren Süleyman Bölünmez ve Ceyda Bölünmez Çankırı başta olmak üzere tüm kesimlere şükranlarını sunduğunu söyledi.

Milletvekilleri, MAÜ Rektörü Özcoşar ile bir araya geldi

Milletvekilleri, MAÜ Rektörü Özcoşar ile bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber