Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 15:38 Yorum: 0

Milletvekillerinden Vali Arslantaş’a Ziyaret

İçişleri Bakanlığı'nın 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Erzincan Valiliği'ne atanan Vali Ali Arslantaş'a Erzincan Milletvekilleri hayırlı olsun...

Milletvekillerinden Vali Arslantaş’a Ziyaret

İçişleri Bakanlığı'nın 2016/8864 sayılı Valiler Kararnamesi ile Erzincan Valiliği'ne atanan Vali Ali Arslantaş'a Erzincan Milletvekilleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram ve beraberindeki Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut'un da eşlik ettiği ziyarette Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Valisi Ali Arslantaş'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılar diledi.

Vali Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Milletvekili Serkan Bayram'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber