Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 27 Haziran 2021 - 16:03 Yorum: 0

Milli basketbolcu Cedi Osman: "Güzel günler için siz de aşınızı olun, korona virüse karşı kazanan taraf biz olalım”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milli basketbolcu Cedi Osman'ın yer aldığı kamu spotunu paylaştı.

Milli basketbolcu Cedi Osman: 'Güzel günler için siz de aşınızı olun, korona virüse karşı kazanan taraf biz olalım”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milli basketbolcu Cedi Osman'ın yer aldığı kamu spotunu paylaştı. Cedi Osman, "Güzel günler için siz de aşınızı olun, korona virüse karşı kazanan taraf biz olalım" dedi.

Sağlık Bakanlığının Covid-19 ile mücadele kapsamında başlattığı aşılama kampanyasına her kesimden destek sürüyor. Bakan Koca, aşılama kampanyası kapsamında hazırlanan kamu spotunda rol alan Cedi Osman'ın görüşlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Cleveland Cavaliers'ta oynayan milli basketbolcu Cedi Osman, "Siz sahada olmayı özlediniz, biz ise seyirci desteğini yanımızda hissetmeyi. Güzel günler için siz de aşınızı olun, korona virüse karşı kazanan taraf biz olalım" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber