Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Eylül 2019 - 18:33 Yorum: 0

Milli Beka Hareketi Türkeli İlçe Teşkilatı kuruldu

Genel başkanlığını Murat Şahin'in yürüttüğü Milli Beka Hareketi Türkeli ilçesinde teşkilatlandı.

Milli Beka Hareketi Türkeli İlçe Teşkilatı kuruldu

Genel başkanlığını Murat Şahin'in yürüttüğü Milli Beka Hareketi Türkeli ilçesinde teşkilatlandı.

Milli Beka Hareketi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Kaybolmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerin hayata geçirilmesi ve yeni nesillere aktarılması amacıyla çalışma yapan Milli Beka Hareketinin Türkeli İlçe Başkanlığına Öcal Özdemir atandı.

Milli Beka Hareketine katılmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Özdemir, "Toprak için yaşar vatan için ölürüz, ne mutlu vatan, bayrak dini için davasına sahip çıkanlara, makam mevki çıkar gözetmeksizin gönül verenlere selam olsun. Devletimizin milletiyle kucaklaşmak, yüce milletimizinde devletinin yanında olmak sürecine katkı sunmak adına, gönül seferberliği başlatmış olan Milli Beka Hareketinin Türkeli İlçe Teşkilatını kurmuş bulunmaktayız. Allah yar ve yardımcımız olsun, vakit Cumhur İttifakı'na destek vaktidir, Ayyıldızlı sancağımıza sahip çıkma vaktidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber