Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 22 Ocak 2021 - 12:33 Yorum: 0

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan velilere "Takdir Belgesi"

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından, "Uzaktan eğitim döneminde okul aile iş birliğinin en güzel örneğini sergileyen kıymetli velilerimize...

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan velilere 'Takdir Belgesi'

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından, "Uzaktan eğitim döneminde okul aile iş birliğinin en güzel örneğini sergileyen kıymetli velilerimize şükranlarımızla" notuyla veliler için hazırlanan "Takdir Belgesi" paylaşıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden veliler için hazırlanan "Takdir Belgesi'ni paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un imzasının yer aldığı söz konusu belgede şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili anneler ve babalar, uzaktan eğitim döneminde çocuklarımızın eğitimine kesintisiz devam etmesi yönünde gösterdiğiniz özverinin farkındayız. Bu üstün gayretinizden dolayı sizlere takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz".

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da, "Uzaktan eğitim döneminde okul aile iş birliğinin en güzel örneğini sergileyen kıymetli velilerimize şükranlarımızla" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber