Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 15:33 Yorum: 0

Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’den Öğretmenler Günü mesajı

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’den Öğretmenler Günü mesajı

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gün mesajında; şunları kaydetti; "Öğretmenler olarak tüm şikâyetlerimizin, sancılarımızın ve zorlukların; dünyaya zihnini açmış, meraklı gözler karşısında yok olup gittiğini biliriz. Bunu sağlayan duygu, hiçbir maddi imkânla açıklanamaz. Sizler idealist, çalışkan ve fedakâr bir şekilde çalıştıkça aziz milletimiz birlik ve beraberlik içinde daha da güçlü bir duruma gelecektir. Biz öğretmenlerin temel gayesi, taze dimağları evrensel değerlerin ışığında üretken, idealist, vatanına ve bayrağına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Birey bir bahçeye dikilen fidansa eğitim, bu fidanın gelişmesine, dallanıp budaklanmasına, meyve verip berekete dönüşmesine imkân veren su, toprak, güneş, iklimdir. Bahçıvan ise öğretmendir. Mesleki yaşamınız boyunca öğrenme-öğretme aşkını ve ruhunuzdaki hazineleri öğrencilerinizle paylaştınız. Gelecek yıllarda, öğrencilerimizin yollarını aydınlatacak, onlara hız verecek pek çok meşaleler yaktınız. Sizlerin de ödülü budur! Bu duyguyu tatmanın ve bir ömür zevkle icra etmenin, ne büyük bir onur ve ne büyük bir ödül olduğunu en iyi sizler biliyorsunuz. Eğitime adanmış bir ömrü, çoğu kez kendinizi ihmal ederek harcıyorsunuz. Ama bu ulvi görevde özverili çalıştığınız için şehrimizde hem sınavlarda hem bilim, sanat ve spor alanlarında büyük başarılara imza attık. Sizlerin varlığı bizim en büyük güç kaynağımızdır.

Sizlerin huzurlu, mutlu ve şevkle çalışmanız için İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak tüm imkânlarımızı seferber ettik. Millî Eğitim Müdürü olarak sadece bugün değil her gün yanınızda olduğumu, sizlerin destekçisi olduğumu bilmenizi isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Cenabı Hak'tan rahmet diliyorum. Emekliye ayrılmış öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu kutlu mesleğin tüm mensuplarının Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber