Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Ocak 2018 - 07:43 Yorum: 0

Milli Eğitim Müdürü, Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret etti

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Eğitim ve Öğretimden sorumlu Şube Müdürü Mahmut Öztürk ve özel büro çalışanı Gözde Konuk...

Milli Eğitim Müdürü, Kuşadası Ticaret Odası’nı ziyaret etti

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Eğitim ve Öğretimden sorumlu Şube Müdürü Mahmut Öztürk ve özel büro çalışanı Gözde Konuk ile birlikte Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik özel sektörde staj imkanı ve öğrencilerin sektör ile buluşması konusunun gündeme geldiği ziyarette ayrıca, Kuşadası Ticaret Odası ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, Meslek Lisesinde Kuşadası için ihtiyaç olan bölümlerin açılması konusunda diğer kurum ve kuruluşların da katılacağı bir çalıştay yapılması gündeme geldi.

Aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataman'ın, belirlenecek 10 farklı kitaptan 100'er adet alınarak öğrencilere dağıtılması ve okuma alışkanlığı kazandırılması amaçlı başlattıkları okuma kampanyasına destek istediği ziyarette konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; eğitime her zaman destek olduklarını ve önem verdiklerini belirtti. Her yıl eğitim yardımı yaptıklarını öğrencilere burs verdiklerini ve eğitim raporları hazırladıklarını söyleyen Akdoğan, bu konuda her zaman destek olacaklarını vurgulayarak kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber