Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 17:24 Yorum: 0

Milli Güreşçi Buse Tosun, gözünü Tokyo Olimpiyatları’na dikti

Brezilya'nın Rio kentinde yapılan olimpiyatlarda elendikten sonra döktüğü gözyaşlarıyla herkesi üzüntüye boğan milli güreşçi Buse Tosun, 2020 Tokyo...

Milli Güreşçi Buse Tosun, gözünü Tokyo Olimpiyatları’na dikti

Brezilya'nın Rio kentinde yapılan olimpiyatlarda elendikten sonra döktüğü gözyaşlarıyla herkesi üzüntüye boğan milli güreşçi Buse Tosun, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda madalya kazanma sözü verdi.

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu 2'nci sınıf öğrencisi Buse Tosun, Brezilya'nın Rio kentinde düzenlenen olimpiyatlarda ülkesini temsil etmenin onurunu yaşadı. Şampiyona da bronz madalyayı kıl payı kaybeden Tosun, gözünü 2020 yılında Japonya'non başkenti Tokyo'da düzenlenecek olan olimopiyatlara dikti.

Olimpiyatlardan şanssız şekilde elenen Tosun, "Yeri geldi minderden ağlayarak yeri geldi gülerek çıktım. Ama bu seferki başkaydı sanki. Bu güreş öyle bir spor ki yenildiğin rakibine bile elini açıp dua etmeye başlarsın, sırf madalya umudunun bitmemesi için. Çok istedim ama olmadı. Kendimden ne kadar eminsem Türk milletinin de benden o kadar emin olduğuna inanıyorum. Yenile yenile yenmeyi öğreneceğim. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber