Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:38 Yorum: 0

Milli Güreşçi Rıza Kayalp’e “Yılın Sporcusu” ödülü

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'e "Hayat kısa paylaşmaya değer" temasıyla düzenlenen Kızılay Kısa Film Festivali Gençlik Ödülleri kapsamında "Yılın...

Milli Güreşçi Rıza Kayalp’e  “Yılın Sporcusu” ödülü

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'e "Hayat kısa paylaşmaya değer" temasıyla düzenlenen Kızılay Kısa Film Festivali Gençlik Ödülleri kapsamında "Yılın Sporcusu" ödülü verilecek.

GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu'nun gençliğin gelişimi için çeşitli etkinlikler ve faaliyetler düzenlediklerini vurguladı. GENÇKONFED'in geleceğin teminatı olan gençleri önemsediğini vurgulayan Okudan, Türk Kızılayı ile düzenledikleri "Hayat kısa paylaşmaya değer" temasıyla gençlerin bağış yapma ve sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkarmak istediklerini aktardı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen Kızılay Kısa Film Festivali ödüllerinin 14 Ekim 2016 tarihinde Kahramanmaraş'ta takdim edileceğini aktaran Okudan, törende, sivil toplum kuruluşlarını etkinliklerinde yer alarak iyiliğe öncülük eden Milli Güreşçi Rıza Kayaalp'e de "Yılın Sporcusu" ödülünü takdim edeceklerini vurguladı.

Okudan, şunları kaydetti:

"GENÇKONFED'te 5 bin gönüllü gencimiz spor alanında ayrıca Yılın Bayan Sporcusu olarak Nur Tatar, Yılın Erkek Özel Sporcusu Abdullah Öztürk, Yılın Bayan Özel Sporcusu Nazmiye Muratlı ile Yılın Spor Federasyonu olarak da Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu'yu ödüle layık gördü."

Okudan, festivalde, bağış yapmanın öneminin anlatıldığı kısa filmlerde dereceye girenlerin yanı sıra edebiyat, eğitim ve milli irade ödülleri de takdim edileceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber