Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 15:08 Yorum: 0

‘Milli iradenin yükselişi’ sergilendi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında çekilen fotoğraflar, "15 Temmuz Milli İradenin...

‘Milli iradenin yükselişi’ sergilendi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında çekilen fotoğraflar, "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" adlı fotoğraf sergisinde sergilendi.

Merkez Bağlar ilçesindeki bir alışveriş merkezindeki serginin açılışına Vali Yardımcısı Taner Bircan, AK Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, ilçe başkanları ve partililer ile vatandaşlar katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Akar, "O gece hayatını kaybeden insanların hakikaten destan yazdı. Birçok insan da yaralandı. Biz bir kez daha bugün onları rahmet ile şükran ile yad ediyoruz. Onların ve bu milletin mücadelesi sayesinde işte bugün buradayız. Epeyce duygulandık tekrar hatıralarımızı yad ettik. 15 Temmuz gecesi kurtuluş harbinden sonra en büyük milli direniş olarak tarihimize not edilmiştir" dedi.

Konuşmaların ardından sergi gezildi.

‘Milli iradenin yükselişi’ sergilendi

‘Milli iradenin yükselişi’ sergilendi

‘Milli iradenin yükselişi’ sergilendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber